Over ons

De Haagse Taxi Centrale is een dynamisch taxibedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Onze taxi’s rijden voornamelijk rond in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Ypenburg, Wateringen, Scheveningen en Wateringse Veld. Samen met onze taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van onze klanten voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.

Dé beste service en kwaliteit

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Dan kunt u via het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij helpen u graag verder op weg!

Een moment geduld aub.