Over de Haagse Taxi Centrale

De Haagse Taxi Centrale is een dynamisch taxibedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Onze taxi’s rijden o.a. rond in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Ypenburg, Wateringen, Scheveningen en Wateringse Veld. Ook voor ritten van en naar vliegvelden zoals Schiphol Airport en Rotterdam-The Hague Airport zijn wij zeer ervaren in.

Samen met onze taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team dat de veiligheid en wensen van onze klanten voorop stelt. Al onze taxichauffeurs beschikken over de zogeheten Haagse HTx keurmerk. Dit is een vanuit de gemeente Den Haag goedgekeurde keurmerk voor taxichauffeur die zich mogen exploiteren op de Haagse Taxi opstapmarkt. Na aanwerving van onze chauffeurs leiden wij hen verder op naar naar het niveau van onze dienstverlening. Kortom, wij werken uitsluitend met ervaren en professionele taxichauffeurs.

Dé beste service en kwaliteit

De taxi’s van de Haagse Taxi Centrale worden enkel bij erkende garages onderhouden waardoor wij u kunnen garanderen dat u in een veilige taxi stapt. Met onze professionele taxi chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd wat de Haagse Taxi Centrale voor u of uw organisatie kan betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag verder op weg!