BETAALWIJZE

Betaal contant

U kunt de rit met contant geld afrekenen. Uiteraard verzoeken wij u om zo veel mogelijk gepast af te rekenen. I.v.m. de maatregelen omtrent het COVID-19 / corona beleid, vragen wij u om voor uw en onze veiligheid de rit zo veel mogelijk contactloos af te rekenen. Contant geld accepteren wij zonder meer. Contante betaling kan alleen met de Euro valuta.

Betaal veilig via creditcard of PIN

Na afloop van uw taxirit kunt u de rit afrekenen met creditcard of PIN. Wij accepteren Maestro, Mastercard, VISA en American Express (AmEx). U kunt met deze betaalmiddelen zelfs in de taxi bij de taxichauffeur contactloos afrekenen. I.v.m. de maatregelen omtrent het COVID-19 / corona beleid, vragen wij u om voor uw en onze veiligheid zo veel mogelijk gebruik te maken van contactloos afrekenen. 

Betaal iDeal

Ritten die u online reserveert, kunt u onder bepaalde voorwaarden online middels iDeal afrekenen. 

Zakelijk taxivervoer op rekening

Voor bedrijven bieden wij in sommige gevallen taxivervoer aan met de mogelijkheden van betalen per factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer. Van tevoren word de opdrachtgever getoets op kredietwaardigheid en betrouwbaarheid.