ONZE TAXICHAUFFEURS

De taxichauffeurs bij de Haagse Taxi Centrale beschikken allemaal over de wettelijke vereiste gegevens. Zoals een landelijke examen theorie en praktijk afgenomen bij het CBR. Ook beschikken onze taxichauffeurs over een goedgekeurde medische verklaring om verantwoord deel te nemen aan het verkeer en een continue gescreende Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze vereisten zorgen ervoor dat men zich gekwalificeerd heeft als taxichauffeur. Echter naast deze vereisten beschikken de Haagse Taxichauffeurs ook over een certificaat levensreddend handelen, zodat zij ook in adequate situaties onze passagiers ter hulp kunnen schieten. Verder mag uiteraard van een taxichauffeur verwacht worden dat hij zijn stad naar behoren kent. Daarom leggen al onze Haagse taxichauffeurs een theoretische stratenkennis examen af via de gemeente Den Haag. 

Maar dit vinden wij nog niet genoeg bij de Haagse Taxi Centrale en onderscheiden ons graag van ons concurrenten. Daarom leggen al onze chauffeurs ook een cursus ‘omgaan met agressie’ en ‘gastvrijheid’ af. Kortom, veel cursussen en opleidingen die ervoor zorgen dat u een gekwalificeerd en bekwaam taxichauffeur mag verwachten.

Via onze centrale word continu gemonitord of onze chauffeurs nog aan de vereisten voldoen. Hiertoe behoren ook zaken zoals een geldige taxivergunning, geldige APK keuring en een goede taxiverzekering.